perjantai 24. tammikuuta 2014

Uudet tuulet

Joulunäytöksen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon!
Erän uuden valmennustrategian myötä muuttuivat myös kokoonpanot jonkin verran.
Saimme joukkueeseemme mukaan kolme uutta voimistelijaa, jotka ovat aikaisemmin voimistelleet Afeliassa: Camillan, Siirin ja Vilman. Emma D. päätti jatkaa voimistelua muualla.
Vilma ja Camilla viime keväänä.
Siiri noston päällimmäisenä :)
Kuten jo aiemmin kerroimme, myös valmennustiimissämme tapahtui muutoksia, kun jouduimme hyvästelemään Henkan ja Olivian. :( Meidän valmentajina jatkavat kuitenkin Leena ja Pauliina, sekä uutena Meri.
Meri pitää meille myös tuttuun tapaan balettia.
Henkasta on tunnetusti saanut vain harvoin kuvia. :D
Henkka aloitti meidän valmentamisen jo vuosia sitten, kun olimme vielä Ametistit ja jäi sille tielle.  :D Näiden vuosien varrelle mahtuu monia ihania hetkiä ja hauskoja muistoja, kiitos niistä! <3
Oliviasta kuvia on puolestaan enemmän ;)
 
Olivia aloitti meidän kanssa syksyllä 2011 ja oli heti alusta asti ihanan iloinen ja pirteä valkku, joka piristi ankeankin päivän! Joulunäytöksessä ei siis itkulta vältytty hyvästelyjä tehdessä, mutta onneksi nähdään aina silloim tällöin Erällä ja kisoissa. :)
 
Olivian rengasspagaatti.
Muutosten mukana myös meidän nimemme vaihtui, tästä lähtien meidät tunnistaa kisoissa nimellä Ariana. :)
Joululoman jälkeen aloitimme kauden joukkuepalaverilla, jossa puhuimme tulevasta kaudesta ja tavoitteista. Pian treeneissä aloitimmekin ohjelman tekemisen, kun saimme valittua musiikin monista hyvistä vaihtoehdoista. Viime viikonloppuna pidimme ohjelmaleirin Kisakalliossa, ja saimme ohjelman lähes valmiiksi.

Tällä kaudella meitä odottaa kovatasoinen 16-20-vuotiaiden sarja, jonne suuntaamme päättäväisin ja jännittynein mielin. Keväällä meidät nähdään Caribia Cupissa, Hyvinkää Cupissa, Aluekisoissa ja Mestiksisissä. :) Tekemistä kyllä riittää, joten nyt vain super kova treeni päälle!

-Saana

6 kommenttia: