perjantai 28. helmikuuta 2014

Aforian kuulumisia

Paljon on taas ehtinyt tapahtua parin viikon aikana. Ennen hiihtolomaa leireilimme rinkileirillä Kisakalliossa, josta saimme taas paljon vinkkejä treeneihin. Leirillä pääsimme treenaamaan mm. Silja Ahosen kehonhallintatreenistä ja tasapainotunnista, Joa Kivisen baletista sekä Emmi Haverisen liikkuvuudesta, motoriikasta ja pilateksesta. Lisäksi teimme liikkuvuustestit ja pääsimme esittämään ohjelmamme leirinäytöksessä. Leirillä treenasimme lähinnä Kellon Tu:n Pioneiden kanssa, kiitos teille ja muillekin kivasta treeniseurasta!:)


Nimestämme vielä sen verran, että päätimme yhdessä koko ikäkautemme kanssa vaihtaa nimemme Aforiaksi vielä näin viime hetkellä. :) Eli tästä lähtien meidät tunnistaa nimestä Aforia.
Huom! Myön blogilla on uusi osoite: www.jv-aforia.blogspot.fi
 Treeneissä ollaan hiottu ohjelmaa, mutta työtä kyllä vielä riittää ennen kisoja, jotka ovat Mustan kissan CUP. Pukujen maalaus ja koristelukin on laitettu aluille ja innolla jo odotetaan kisakauden alkua!
Torstaina esitimme ohjelmamme seuramme kisakatselmuksessa ja saimme rakentavaa palautetta ohjelmamme kehittämiseksi. Oli myös kiva nähdä muiden ohjelmia!

-Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti